Еволюцията на видео игрите с коли през годините!

Рейтинг 5 / 1 гласа / 5 точки / 1 коментара / 228 прегледа

Развитието и подобряването във състезателните видео игри винаги са били на първо място. Първата състезателна игра, която е била допълнена към игрите с коли това е The night driver от Attari от 70-те. Въпреки, че тя не е като днешните игри, вие имате възможност да видите съдържанието на екрана, като така може да отбележите края на пътя.


Това е било през 1984 година, когато тръпката обгръща пазарите, с произведената от Attari игра. Въпреки, че веднага след това започват новите технологични стандарти, които движат днешния свят. Игрите със шофиране стават тенденция във видео игрите, както и база на компютърните игри, които остават с нас в следващите няколко години.


С напредъка на технологиите, разработчиците постепенно започват да развиват състезателните игри. През 1987 година, една игра, пусната от Sega става много популярна и класика в жанра, и с прекрасно озвучаване. Като все още се помни датата на нейната поява от самите играчи. Тя се популяризира заради самата надпревара, която се развива в нея. От въвеждането й, колата с която се състезавaт има вид на реален автомобил, т.е. играта е имала полу-реалистични сцени плюс количеството и качеството на нивата, които предоставя. Другите автомобили, които са участвали в надпреварата са имали груб маниер, което се е и очаквало от тях, именно тези фактори я правят огромен хит.


Жанрът състезателни игри продължава да напредва с развитието на технологиите. Графичните настройки напреднали в двумерна и триизмерна, като по този начин са се доближавали към реални игри. Качествата на автомобилите също са били сходно на действителните, давайки пълен действителен опит на играча. След 1990 година, линията на излезлите видео игра променя начина по който света ги възприема. Те стават много добре приети, лесни за играене и по-близки до житейския опит, като по този начин стават изключително популярни. Някои от бележитите издания по това време са: SEGA Rally (Sega), Vvrtua driving и Namco Ridge Racer.
Ерата на видео игрите е добре позната за много семейства. Макар няколко то марки като Ridge Racer, както и SEGA Rally да са били присъединени във домашните системи, разработчиците започват да въвеждат игри по много по-добър и по-дълбок начин. Като аркадните игри например, които започват да заемат едно достойно място в почти всеки дом. Те в крайна сметка довеждат до определен модел в размера на игрите, както и в озвучаването, различните режими и забележителните характеристики. Една от игрите, която придобива голяма известност е Gran Turismo. Тя обръща внимание на най-малките детайли. Играта The Wipe out е от жанра на Sci-Fi състезателните игри, друга много добре известна игра е на Nintendo - Mario Kart, която наистина е една от на най-големите състезателни игри.


В днешно време, има сайтове, които предоставят безплатни онлайн флаш игри, както и в 2D и 3D. В тези сайтове на новото време вие можете да намерите голям избор от състезателни игри, които ще ви накарат да се почувствате просто страхотно и да се радвате на напредъка на новите технологии. Следете Bg Game Database и се наслаждавайте на безплатните онлайн игри с коли, които са набавени специално и само за вашето забавление.

На: 2013-03-06 22:22:11 В: Новини за игри - Етикети:
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни на: Еволюцията на видео игрите с коли през годините!
Категория: Новини за игри Етикети:
Категория: Новини за игри Етикети:
Категория: Новини за игри Етикети:
Категория: Новини за игри Етикети: F1 2013 ,
Категория: Новини за игри Етикети: Minecraft , GamesCom 2013 ,
Най-популярни етикети:
Избор на редактора:
За нас
Хостинг от Alien Hosting
Условия за ползване
RSS Емисии - FeedBurner
Bg Game database във facebook
Bg Game database във Google +
Bg Game database във Twitter
^ За Bg Game Database
BgGdb игри
BgMdb Филми
AbvObiavi.com
Uni-Web.net
YouNotepad.com
Womans'Book
Zabavni.info
BG-Info
Spodeli.bg-info
Uni-Ads.net
NetSale
Spodeli.eu
EN.Spodeli.eu
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Bg Game Database
© 2012 - 2015 BgGdb.com V 1.0